онлайн казино Украины

Куровський дав гарячу воду?! - Та ну!

Куровський дав гарячу воду?! - Та ну!У поштових скриньках ніжинців з’явилися дивні листівки. Якщо вірити їхньому змісту, то городяни, які ціле літо просиділи без гарячої води, мають завдячувати її несподіваній появі кандидату-мажоритарнику по округу 209 Івану Куровському.

І, аби ніхто не сумнівався у причинно-наслідковому зв’язку, під листівкою поставили авторитетний підпис «Адміністрація ВАТ «НіжинТеплоМережі».

Цікаво, що листівку (на фото) виявили у поштовій скриньці на окрузі депутата міської ради Сергія Охонька, який йшов до міськради від партії «Батьківщина». Нещодавно він став довіреною особою кандидата у депутати Івана Куровського.

На прохання прокоментувати факт розповсюдження відвертого піару депутата за підписом «НіжинТеплоМереж» пан Охонько нам відповів:

– Це ініціатива тепломереж. Якщо підписано «Тепломережами», то вони і розносять ці листівки. Я в курсі, що Іван Іванович займається цим питанням. Дай Бог, з його допомогою буде відновлене постачання гарячої води.

На запитання, яким чином Куровський допоміг відновити гаряче водопостачання, довірена особа не відповіла, але зазначила, що «питання він повирішував» і «Тепломережа» йому завдячує».

– Це не є агітаційний матеріал і займається цим «Тепломережа», - запевнив Сергій Охонько.

На «лобове» запитання про роботу на кандидата Куровського незважаючи на перебування у «Батьківщині» (інформація була озвучена журналістами під час візиту до Ніжина Бориса Тарасюка – ред.) ми отримали трішки дивну відповідь:

– Автори провокаційних запитань більше зацікавлені у розвалі опозиції, аніж в якійсь роботі на благо цієї опозиції. Це місцеві сутички, які йдуть на шкоду загальній справі.

Яку загальну справу мав на увазі пан Охонько, нам наразі невідомо. Але, як виявилося, депутат міської ради «нічого не знає» про домовленість між об’єднаною опозицією і ВО «Свобода», кандидат від якої балотується по округу №209. Нагадаємо, що під час візиту до Ніжина Борис Тарасюк закликав голосувати за кандидата-свободівця Валерія Боровика.

– Не знаю про Боровика. Перший раз чую про нього. Хто це такий? – відповів запитанням на запитання депутат ніжинської ради від «Батьківщини» Сергій Охонько і пообіцяв «перевірити інформацію».

І все-таки, звідки листівка і хто автор? За коментарем ми звернулися до керівника «НіжинТеплоМереж» Сергія Чепурного:

– До цієї листівки ми ніякого відношення не маємо. Я так розумію, починається «гаряча пора»… Ми розвісили відповідні оголошення про те, що з 13-го серпня будемо проводити випробування мереж по гарячій воді. Це зроблено для того, щоб не було затоплень. А сьогодні розвішуємо оголошення, що відновлюємо подачу води з завтрашнього дня, - сказав Сергій Чепурний.

За словами керівника, борги не погашені і досі через відсутність такої можливості:

– Але ми гасимо борги за газ, хоча погасили їх ще не в повному обсязі. Чесно кажучи, ми зверталися до депутата Куровського з проханням надати сприяння у вирішенні питання про погашення різниці у тарифах. Листа ми направляли, такий самий лист направляв і Ніжинський міськвиконком. Але я не знаю, мало це якусь дію чи ні. Відповіді я не отримав ані від нього, ані від його оточення. Тому сказати про це нічого не можу.

Отакої! :) І, аби остаточно впевнитися у притягнутості за вуха теми гарячої води, ми звернулися до заступника міського голови з питань ЖКГ Олександра Мороза:

– Чи допоміг Куровський, не знаю. Сьогодні я був у Чернігові на міністерській селекторній нараді. Завтра з 6-ї ранку гаряча вода буде по всьому місту. Міністр сказав, що гаряче водопостачання буде відновлене по всій Україні.

– Просто дали наказ включити воду?

– Так. Ніякі борги не списані, нічого не погашено. Просто дали наказ.

Добавлено: 16-08-2012, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх