онлайн казино Украины

За що мене не любить «Чернігівобленерго»?

За що мене не любить «Чернігівобленерго»? Як можна не любити компанію «Чернігівобленерго»? Ії не можна не любити! У мене там такі класні знайомі працювали!

І до того ж це прибуткова компанія. Значить податки в бюджет платить. Можливо.

Але ця енергокомпанія не дає мені нормально, по-людськи жить. 1-2 рази на тиждень вона відключає мені електрику. Не зовсім мені, а жителям кількох кварталів на вулиці Коцюбинського у районі музею письменника.

Шукаю адвоката

Помічаю увечері, коли раптово зникає світло, вранці – коли бачу розморожений холодильник. Взимку - у морози, коли мама в паніці просить що-небудь зробити, аби не розморозилася система опалення. У нас воно автономне, як і в більшості приватних будинків.І без електрики не працює.

Відключення стають нормою. Учора, у понеділок 13-го серпня, електроенергію відключили близько 17:00. Зараз уже 11:00, 14-го. Тобто пройшло 18 годин без цивілізації.

Диспетчер міськвиконкому, який сидить за телефоном 15-53 і напряму доповідає ситуацію по житлово-комунальній сфері начальнику управління ЖКГ Володимиру Кривенку та меру Чернігова Олександру Соколову, розводить руками:

- Дзвоніть енергетикам. Телефон диспетчера 655 -112.

Дзвоню.

- Коли буде світло у приватному секторі на вулиці Коцюбинського біля музею?

- Упродовж дня.

- Так воно зникло ще учора о 17:00!

- Сьогодні бригада почне займатися.

На тому кінці поклали слухавку.

Проблеми індіанців шерифа не цікавлять.

Де мені знайти адвоката і як оформити позов про систематичні відключення, які завдають мені моральної і матеріальної шкоди? А потім виграти позов! Адже я уже рік, як завів журнал, в якому фіксую всі відключення електроенергії.

Політичний парадокс

Ситуація реально смішна з політичної точки зору. Як тільки настало «реальне покращення життя» – збої з постачанням електроенергії до приватної забудови в моєму районі реально погіршилися.

У чому причина? Компанія «Чернігівобленерго» - належить провладній партії. Чому ж вона так погіршила якість обслуговування?

Правда не всім. Поруч зі мною 5-поверховий будинок, в якому 10 років тому жив начальник СБУ в Чернігівській області. Так у тому будинку досі світло не зникає.

Коли вся вулиця нещодавно була темною – там світилося.

Не можу зрозуміти: чому з нами поводяться як худобою?

Чому в 92-93 роках, коли були віялові відключення, у таких будинках та в будинках енергетиків-керівників світло не вимикалося?

Невже обов’язково мені треба збирати людей, вести до міськвиконкому, кликати мера-господарника і просити світло? Навіщо нас доводити до цього?

Не розумію: держава нас ненавидить?

Влада знущається над нами?

Люди, які керують життєво-важливими компаніями і в тому числі «Чернігівобленерго», живуть в іншому місті чи взагалі за кордоном?

Проти кого треба протестувати? Проти компанії «Чернігівобленерго»?

Чи проти влади?

Як треба протестувати, щоб влада і підпорядковані їй суди, міліція, СБУ, прокуратура не розцінила це, як заклики до насильства і «повалення існуючого ладу»?

І чи можу я після цього вірити у подолання руїни, відновлення стабільності і покращення життя вже сьогодні?

P.S. Ночувати довелося у родичів, у спальному районі. Там електрика була. По дорозі на роботу бачив, що природа змила рекламні плакати однієї з партій. Значить і дощ протестує?

А наше чернігівське «царське село» у Ялівшині порадувало своєю щедрістю: там горіло світло на вулиці «палаців» навіть о 7:30. У мене, на вулиці «хат» світла нема навіть у хаті й досі. Уже 18 годин.

Мир хатам – війна палацам?

2 P.S. Електрику подали облизько 15:00 14-го серпня. Найважче і найтриваліше у цьому році "покращення" тривало 22 години.

Цього б матеріалу не було б, враховуючи стихію, якби електрика не зникала вдень і вночі без видимих причин із завидною регулярністю упродовж року. Це означає, що для "чорних" людей у Чернігові створені особливі умови виживання. І електропостачання в тому числі.

Добавлено: 15-08-2012, 12:14
0
0

Похожие публикации


Наверх