онлайн казино Украины

Кандидати з Чернігівщини мірялися : у кого більший

Кандидати з Чернігівщини мірялися : у кого більший Представники Громадянської мережі ОПОРА продовжують фіксувати випадки порушення виборчого законодавства, що супроводжується роздачею подарунків від окремих кандидатів в одномандатних округах Чернігівської області.

Повідомляє Ольга Різенко, прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА.

Минулої суботи День села святкували у Левковичах (Чернігівський район, виборчий округ № 206). Приїхади і поважні гості - Владислав Атрошенко (самовисуванець) та його команда і представник Станіслава Прокопенка (Партія регіонів). Кандидати в депутати приїхали не з пустими руками.

Кандидати пригощали мешканців села короваями. За словами самого пана Атрошенка його гостинець був більший, ніж коровай, подарований представником Станіслава Прокопенка.

Голова чернігівської районного ради Михайло Литвин зачитав вітання від першого заступника голови чернігівської облдержадміністрації Станіслава Прокопенка та «за дорученням» останнього вручив сільському голові мотокосилку.

Не залишився в стороні й Владислав Атрошенко. Його представник подарував велосипед лікарю, що обслуговує три найближчі села, а місцевій громаді - музичну апаратуру та принтер.

Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців /ч.13 ст.74 Закону/.

Добавлено: 15-08-2012, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх