онлайн казино Украины

Завдяки Анатолію Мирошниченко програма бойової підготовки виконана!

Завдяки Анатолію Мирошниченко програма бойової підготовки виконана!Минуло кілька тижнів після навчальних стрибків з парашутом у 169 навчальному центрі сухопутних військ Збройних Сил України ( у народі військова частина Десна). Стрибки відбулись за сприяння 1-го заступника голови Чернігівської обласної організації Партії регіонів, депутата обласної ради Анатолія Мирошниченко.

Депутат не з чуток знає, що таке військова служба, адже 10 років свого життя він присвятив цій справі. В одному зі своїх інтерв’ю Анатолій Костянтинович розповідав, що колишніх військових не буває і в душі він назавжди залишиться відданим цій справі. Саме тому прохання військових 169 навчального центру допомогти в організації стрибків з парашутом, навіть не розглядалось Анатолієм Мирошниченком, а одразу було, як кажуть військові, було взято до виконання. Ми вирішили пригадати як все відбувалось і відшукали людину, яка безпосередньо займалась підготовкою стрибків. Це майор Роман Перевертаний, заступник командира навчального аеромобільного батальйону з виховної роботи.

Доброго дня Вам!

- Доброго дня!

Багато газет написали про ці стрибки. Вочевидь не часто журналістам доводиться спостерігати за таким дійством. Коли в останній раз відбувались подібні стрибки і взагалі як часто вони мають проходити?

- Ви праві. Нажаль не часто нам доводиться виконувати подібні стрибки. Хоча необхідність в тому завжди є. Останній раз здійснення стрибків особовим складом військовослужбовців строкової служби було організовано у 2010 році. А згідно нормам виконання програми стрибків з парашутом повинні проводитись щороку.

Скільки людей взяли безпосередню участь у стрибках? І скільки знадобилось часу і інших зусиль аби все організувати?

- У здійсненні стрибків брало участь 54 військовослужбовця. Для їх організації було залучено 25 військовослужбовців. Для організації здійснення стрибків та перевезення особового складу також залучили 5 одиниць колісної техніки. На всю підготовку знадобилось два тижні.

Який літак використовували?

- Легкий транспортний літак Ан-2.

На ваш погляд, яку оцінку можна поставити за організацію цієї операції?

- Оцінка "відмінно". І це не просто слова. Адже поставлені завдання виконані. А завдяки чіткій організації ми не допустили порушень мір заходів безпеки та травмування особового складу.

Окрім самих стрибків чи ставились інші завдання?

- Ні. Військовослужбовцями строкової військової служби було виконано по 2 стрибка. Перший стрибок – ознайомчий з висоти 800 метрів, та другий з висоти 600 метрів.

Кожна операція у військових має свою назву. У цієї була назва чи це лише в кіно?

- Вірно! Кожна операція має свою назву, але здійснення стрибків особовим складом навчального аеромобільного батальйону, це не операція, а виконання програми бойової підготовки яка передбачає здійснення стрибків з парашутом.

Що ви можете побажати молодим хлопцям, які хочуть обрати для себе шлях військового.

- Вибір професії "військовослужбовець" це не лише престижно. Це професія, яка виховує в людині стійкість до труднощів і фізичну витривалість, перетворюючи хлопця у «справжнього чоловіка»; військова служба відволікає людину від поганих способів витрачання часу. Людині яка бажає стати військовослужбовцем Збройних Сил України хочу побажати насамперед мати велику силу волі, витривалість, вірно служити українському народові та здоров'я.

Дякую вам за вичерпні відповіді. Бажаю успіхів і щоб все, що стоїть у ваших військових планах все здійснювалось.

- Дякую і вам.

Добавлено: 6-08-2012, 12:44
0
0

Похожие публикации


Наверх