онлайн казино Украины

Екскурсіїї керівників по районах

Екскурсіїї керівників по районахВиїзне розширене засідання Колегії облдержадміністрації пройшло у четвер у Чернігівському районі.

Повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Голови та їх заступники оглянули реконструйоване картоплесховище, сільськогосподарську техніку та демонстраційні поля підготовки площ під посів ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» у с. Шибиринівка. Це багатогалузеве господарство, яке спеціалізується в тваринництві – на молочному скотарстві, в рослинництві – на вирощуванні зернових та технічних культур. Підприємство обробляє сільськогосподарські угіддя землю на умовах оренди площею 16,5 тис. га. на території Роїщенської, Халявинської, Хмільницької, Пльохівської, Рудківської, Новобілоуської, Жукотківської та Левковицької сільських рад.

Учасники заходу ознайомилися з роботою ПрАТ «Чернігівське головне підприємство по племінній справі в тваринництві» та ходом будівництва І черги молочно-товарного комплексу в с. Довжик. Це господарство одне з перших в районі переходить на безприв’язне утримання худоби з застосуванням енергозберігаючих технологій з використанням для доїння корів у доїльному залі типу " Паралель".

Останнім об’єктом, який відвідали учасники заходу, став КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» у м. Чернігів, де вони ознайомилися з організацією роботи закладу, оглянули навчально-дослідні ділянки, кімнати гурткової роботи та музей хліба.

Добавлено: 3-08-2012, 11:50
0
0

Похожие публикации


Наверх