онлайн казино Украины

Дупа опозиції Чернігівщини. Дещо про наших кандидатів

Дупа опозиції Чернігівщини. Дещо про наших кандидатівПолітики з київських пагорбів, донецьких териконів і дніпропетровських круч завжди зневажали Чернігівщину.

Два земляки, кому з вдавалося взяти бика за роги і посісти чільні місця в українському політикумі – це Леонід Кучма та Левко Лук’яненко.

Після оголошення партійного списку об’єднаної опозиції починаєш розуміти, що Чернігівщина не дасть впливово представництва.

Даруйте, якраз на рівні дупи української опозиції розмістилися у списку чернігівці:

123-й - Олександр Нерета (голова обласного Фронту „измен”, що пройшов кілька партій), 128-й - Віталій Корж (київський активіст, що колись писав: політик після 70-ти – маразматик, він же „наїздник” до області із” Батьківщин”), 138-й - Олександр Кодола (молоді соплі місцевої опозиції, які очолюють обласну організацію „Батьківщини”). Все.

Втім. Деякі надії на представництво Чернігівщини у парламенті дає від опозиції із оприлюднених списків прилучанин (ні риба, ні м’ясо) Валерій Дубіль, що стартує із Чернігова, з 205-го округу.

У 206-му у Чернігові - нікому невідомий Володимир Поліщук, що сплив перед виборами (де його носило все життя, де плавав та звідки вигулькнув – невідомо).

У Корюківці по 207-мому - депутат облради Сергій Журман. Ну, хай потішиться.

Єдиний революціонер, якому б можна було побажати успіху і який не здасть Україну, мову і народ - Віктор Лабазов.

Дай йому Боже у 210 окрузі набоїв, бійців і наснаги здолати амбітного і самовпевненого хлища Рудьковського.

Добавлено: 31-07-2012, 12:15
0
0

Похожие публикации


Наверх