онлайн казино Украины

Ювілей газети «Світ-інфо»

Ювілей газети «Світ-інфо» Але це видання вже показало, на що спроможне. Навіть зусиллями однієї людини. Новини, аналітика, історія, література. Теми, що часто ігноруються пресою або ж отримують неповне висвітлення.

Петро Якович єдиний працівник своєї газети. Але видає її два рази на місяць. Тематику відповідно обирає сам.

Навіщо потрібна ще одна газета?

Я більше сорока років пропрацював у журналістиці. І завжди відчував, що подавати треба не так, або не той матеріал. Вирішив видавати власну газету, щоб показати якою має бути преса, - відповідає Петро Антоненко.

Всі номери газети не старіють, адже теми, висвітлені в них, є актуальними незалежно від часу. Політика, аналітика мовного питання, історичні статті присвячені Чернігівщині.

Дописувачем може стати кожен. Редактор обіцяє – статті будуть у такому ж обсязі і без редакційних правок. Головне – думка автора.

Потенціал газети важко оцінити. Оскільки за свої десять номерів тут з’являлися публікації, що викликали дискусії та особливу увагу читачів. І хоч газету поки що не можна передплатити поштою, її читає все більше і більше людей.

Друзі і колеги допомагають Петру Антоненку у розповсюдженні.

У газеті також не буде чорноти, жовтизни і психологічного впливу на читача і телепрограми. Це концептуальні положення від яких видавець відступати не збирається.

Петро Якович також зазначає: «Газета однаково цікава як бабусям у селі, так і спеціалістам. Планку преси треба піднімати. Це розуміють всі».

Наступний номер «Світ-інфо» з’явиться 3 серпня на 16 сторінках. Що за теми будуть у ньому?

Цікаво? – Тоді прийдіть до КМЦ «Інтермеццо» (вул. Шевченка, 9) і придбайте його.

Якщо ж вас поборе лінь або часу не буде, читайте електронну версію газети на «Високому Валу».

Добавлено: 20-07-2012, 13:10
0
0

Похожие публикации


Наверх