онлайн казино Украины

Промисловість починає «дихати»

Промисловість починає «дихати»Про це «Високому Валу» повідомив представник Головного управління статистики в Чернігівській області.

Приріст до попереднього місяця одержано в більшості основних видів діяльності переробної промисловості, зокрема у виробництві іншої неметалевої мінеральної продукції (в 1,5 раза), целюлозно-паперовому виробництві (24,5%), легкій промисловості (11,4%), виробництві харчових продуктів напоїв та тютюнових виробів (5,4%).

За За І півріччя цього року проти аналогічного періоду минулого обсяги промислової продукції збільшилися на 1,1%. Суттєвий приріст одержано в добувній промисловості – 13,1%, а серед основних видів діяльності переробної – у виробництві готових металевих виробів (10,3%), хімічній промисловості (5,0%), виробництві харчових продуктів напоїв та тютюнових виробів (4,5%).

Упродовж січня–червня 2012р. більше, ніж рік тому, видобуто природного газу, вироблено пластмас у первинних формах, устатковання для птахівництва, низьковольтної електричної апаратури, верстатів для оброблення дерева.

Серед продуктів харчування в 1,6 раза збільшилося виробництво молока й вершків сухих, на 18,9% – круп, на 13,8% – молока й вершків згущених, на 15,6% – масла вершкового, на 5,3% – свіжих чи охолоджених яловичини й телятини, на 4,2% – кисломолочних продуктів.

Добавлено: 18-07-2012, 10:31
0
0

Похожие публикации


Наверх