онлайн казино Украины

Пам’ятаємо уроки війни!

Пам’ятаємо уроки війни!Перемоги, здобутої такою дорогою ціною! У Данії під час другої світової загинуло близько 400 громадян, в Норвегії – біля шести тисяч.

СРСР втратив понад 20 мільйонів співвітчизників. Розсекречені документи Третього Рейху містять жахливий план Гітлера щодо майже цілковитого знищення народів СРСР і виселення вцілілих рабів до Сибіру. Тож доземний уклін нашим героям-ветеранам, які, навіть ціною власного життя, врятували світ!

«Пам’ятаємо уроки війни» – так називається другий етап Всеукраїнської естафети пам’яті, який активісти Партії регіонів провели 22 червня – в День скорботи і вшанування жертв війни в Україні. В цю трагічну дату на Чернігівщині урочисто покладали квіти до пам’ятників загиблим.

До братської могили та обеліску по вул. Ціолковського прийшла молодь. Тут, на околиці Чернігова, фашисти розстріляли тисячі радянських військовополонених та мирних жителів – українців, росіян, білорусів, циган, євреїв…

«Це дуже важливо, що ми передаємо естафету вшанування героїв Великої Вітчизняної молодшим поколінням, – каже ветеран Збройних Сил, полковник запасу Віктор Малашенков. – І я щиро вдячний Президенту України Віктору Януковичу за його соціальні ініціативи, які реально втілюються на Чернігівщині.

Адже вони спрямовані на підвищення соціального захисту ветеранів війни та праці. Як відомо, вже з 1 липня зростає прожитковий мінімум, до якого доплачується допомога для пенсіонерів та інвалідів – з вісімдесяти – до ста відсотків. Звичайно, людям подобається таке небайдуже ставлення Президента і Партії регіонів до ветеранів».

Дійсно, нинішня влада поважає захисників Вітчизни. Ми не маємо права забувати уроки Великої Вітчизняної, героїчних подій в історії України. Ці традиції повинні продовжуватися в наступних поколіннях!

ПОСТСКРИПТУМ. „Високий Вал” проводить експеримент: розміщувати прес-релізи ПОЛІТИЧНИХ СИЛ спільної тематики на правах рівного доступу.

  • 0
Добавлено: 25-06-2012, 12:12
0
577

Похожие публикации


Наверх