онлайн казино Украины

Хто став кращим держслужбовцем на Чернігівщині?

Хто став кращим держслужбовцем на Чернігівщині?Проте імена переможців оголосили тільки під час урочистого зібрання до Дня державної служби в обласній державній адміністрації. Сьогодні, 21 червня, Чернігівщина дізналася, хто став кращим держслужбовцем.

«В тих пакунках подарунки»

З самого ранку в ОДА готувалися до народження. Навіть попередили переможців і лауреатів, щоб вони були готовими до такого урочистого моменту.

Урочисте засідання відкривав голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Він розказав про історію свята – День державної служби.

Помітного хвилювання в залі не помітно. Адже імена переможців уже відомі. Лишився лише момент отримання нагород з рук керівництва.

Спочатку вручили відзнаки облдержадміністрації.

За тим голова обласної ради Анатолій Мельник вручив квіти та відзнаки обласної ради. Свято ж для всіх держслужбовців, вони мають право на нагороди.

І дочекалися… Ірина Протченко, начальник управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівські області, назвала імена переможців. Їм вручили відзнаки облдержадміністрації та подарунки.

Микола Петренко, голова обкому профспілки працівників державних установ, вручив відзнаки працівникам державних установ та тьом лауреатам ІІ туру конкурсу «Кращий державний службовець».

Хто переміг?

За результатами виконання завдань організаційним комітетом Конкурсу було визначено 4-х переможців. 2-х серед державних службовців ОДА та 2-х серед службовців райадміністрацій.

Переможці ОДА

Номінація «Кращий керівник»:

Юлія Прима, заступник начальнику відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату Чернігівської облдержадміністрації.

«Кращий спеціаліст»:

Сергій Яковенко, головний спеціаліст сектору музейної роботи та охорони культурної спадщини Головного управління культури і туризму та охорони культурної спадщини.

Переможці районних державних адміністрацій

«Кращим керівником» цього року стала Олеся Зубок з Ріпок. Вона начальник відділу планування доходів та аналізу виконання бюджету фінансового управління.

«Кращий спеціаліст» - Людмила Шпак з Куликівської райдержадміністрації. Вона головний економіст бюджетного відділу фінансового управління.

Переможці представлятимуть Чернігівщину у заключному турі Конкурсу. Він відбудеться восени цього року в Києві. Сподіваємося на перемогу наших представників.

Приємно, що переможцями стали молоді кваліфіковані держслужбовці.

«Нова еліта нації»

З 5 квітня розпочато формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації». Формують його в рамках Стратегії державної кадрової політики. Сам процес триватиме 5 років. Протягом кожного року до резерву потраплятимуть по 100 державних службовців, - про це повідомила Ірина Протченко, начальник управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівські області.

Цікаво, хто з Чернігівців потрапить до цього резерву? Адже вимоги дуже високі.

Запитали у «Кращого керівника» ОДА Юлії Прими, чи хоче вона бути однією з представників «Нової еліти нації»?

- Я ще думаю над цим. Бо крок дуже серйозний і має бути обдуманим,- сказала Юлія Олександрівна.

Пані Юлія, до речі, знає англійську мову. Що дає їй змогу при наявності досвіду та стажу таки потрапити до кадрового резерву.


Вимоги до претендентів у конкурсі на відбір до кадрового резерву:

· на день подання документів не досягли сорока років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу;

· вільно володіють державною мовою та однією з мов Європейського Союзу;

· мають повну вищу освіту відповідно до пріоритетних сфер державного управління;

· мають стаж роботи не менше десяти років (у тому числі не менше п'яти років стажу державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування, із них не менш як три роки на керівних посадах, чи не менше п'яти років стажу на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку).

Для участі у конкурсі особа особисто подає до територіального органу Нацдержслужби України за місцем проживання заяву та документи.

Крім того, подаються тези публічного виступу з презентації власного досвіду реалізації проекту чи ідеї проекту у відповідній пріоритетній сфері державного управління, викладені державною мовою та однією з мов Європейського Союзу.

До речі, День державного службовця в Україні офіційно відзначають 23 червня.

Свято ще попереду))

  • 0
Добавлено: 22-06-2012, 13:15
0
336

Похожие публикации


Наверх