онлайн казино Украины

Станіслав Прокопенко подарував спортсмену нове екіпірування

Станіслав Прокопенко подарував спортсмену нове екіпіруванняСтаніслав Прокопенко - перший заступник голови Чернігівської ОДА - вручив нове спортивне екіпірування Сергію Шуруті під час спортивно-видовищного заходу «Олімпійський день». І вже у вівторок, 12 червня, Сергій Шурута вирушив з новим спортивним спорядженням до міста Саки, де проходить десятий Міжнародний легкоатлетичний марафон серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями «Скіфський берег».

Сергій Шурута вже не вперше бере участь в подібних змаганнях. Так минулого року він став переможцем «Скіфського берегу-2011» - чернігівський спортсмен виборов перше місце у віковій групі 35-40 років. Він здолав у візку 21 км за 2 години. Через такий свій минулорічний результат Сергій вирішив брати участь у змаганнях і цього року. От тільки для участі йому було необхідне нове спортивне екіпірування. І це стало справжньою проблемою для спортсмена, бо коштує воно дуже дорого.

«Справа в тому, що спортивна форма дуже швидко зношується від постійного тертя об візок, - пояснив Сергій Шурута. – І я не можу представляти Чернігівську область у старому та потертому екіпіруванні». Сергій розповів, що багато разів звертався до різних чиновників з проханням придбати для нього екіпірування. Далі обіцянок справа не рухалась.

«Тоді депутат міської ради Світлана Федорова порадила мені звернутися до Станіслава Прокопенка. – розповідає спортсмен. – Мені приємно, що так швидко моє питання вирішилось – і я їду на змагання з новим спорядженням. Тепер мені не соромно представляти нашу область на міжнародних змаганнях».

Інформаційна довідка:

Міжнародний легкоатлетичний марафон «Скіфський берег» проводиться щороку в місті Саки в Криму серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Цього року відбудуться десяті ювілейні змагання. Участь у них візьмуть понад 50 спортсменів з Росії, Білорусії, Литви, Польщі, Німеччини та США.

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 11:50
0
257

Похожие публикации


Наверх