онлайн казино Украины

СБУ затримала бойовика, який вбивав мирних мешканців

СБУ затримала бойовика, який вбивав мирних мешканцівУ місті Курахово (Донецька область) СБУ затримала бойовика "ДНР".

Як повідомили у прес-службі СБУ, серед численних злочинів терориста на прізвисько "Цербер" - вбивство двох мирних громадян.

Встановлено, що за вказівкою ватажків терористична група, до складу якої входив "Цербер", у грудні діяла в районі населених пунктів Мар’їнка-Курахово. Бойовики здійснювали у цій місцевості розвідку розташування на блокпостах підрозділів ЗС України, - сказано у повідомленні.

"Розвідники" активно мародерствували, тероризували та залякували місцевих жителів, погрожуючи фізичною розправою, розповіли в СБУ.

"Від слів вони перейшли до справи, вбили двох мирних громадян - чоловіка та жінку і заволоділи їхнім автотранспортом", - йдеться у повідомленні.

Втікаючи з місця злочину, терористи поранили співробітника ДПС України.

У результаті контррозвідувальних заходів співробітники СБУ оперативно встановили одне з місць переховування терористів. У ході спецоперації було затримано "Цербера" та ще одного бойовика-диверсанта на прізвисько "Коба". Обидва раніше разом проходили спеціальну підготовку на базі одного з незаконних збройних формувань терористичної організації "Оплот", - повідомили у прес-службі.

Під час затримання у терористів вилучили пістолет, дві гранати та карта Донецької області з позначками результатів їх розвідувальної діяльності.



Слідчими СБУ розпочато кримінальне впровадження, обидва бойовики утримуються під вартою. Оперативно-слідчі дії тривають.

Добавлено: 16-01-2015, 11:16
0
0

Похожие публикации


Наверх