онлайн казино Украины

У Вірменії заарештували російського солдата

У Вірменії заарештували російського солдатаУ вірменському місті Гюмрі заарештували російського солдата-строковика 102-ї російської військової бази.

Російського солдата Валерія Пермякова звинувачують у вбивстві шістьох членів сім'ї у місті Гюмрі, повідомляє російська служба "Радіо Свободи". Йому інкримінують " Вбивство" та "Дезертирство".

Напередодні генеральний прокурор Вірменії Геворк Костанян повідомив, що російський військовослужбовець буде притягнутий до кримінальної відповідальності на території країни. Пермякову загрожує в'язниця строком від 20 років до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, що 12 січня в Гюмрі на півночі Вірменії були вбиті шестеро осіб - члени однієї родини, у тому числі дворічна дитина. Ще одна дитина - піврічний хлопчик госпіталізований у вкрай важкому стані з ножовим пораненням. На наступний день Пермяков був затриманий на кордоні з Туреччиною і доставлений на російську військову базу.

Додамо, що у Вірменії люди вийшли з протестами та вимагали вивести російську військову базу з території країни та відкликати російського посла. Так жителі відреагували на розстріл вірменської родини.

Добавлено: 15-01-2015, 13:01
0
0

Похожие публикации


Наверх