онлайн казино Украины

На Одещині бандити обстріляли іноземців

На Одещині бандити обстріляли іноземцівВ Одеській області бандити розстріляли автомобіль сімейної пари з Молдови, внаслідок чого жінка загинула, а чоловік отримав поранення.

Про це РБК-Україна повідомив керівник центру громадських зв'язків управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.

Випадок трапився у Біляївському районі Одеської області в період між 3 і 4 годинами ночі.

Чоловіка і жінку - громадян Молдови, які в'їхали на територію України автомобілем марки "Мерседес", - наздогнав інший автомобіль марки "Ауді", також реєстрації Республіки Молдова. Особи, які пересувалися на "Ауді", вчинили стрілянину, в результаті яких чоловік і жінка отримали поранення. Нападники втекли у напрямку пропускного пункту Кучургани,
- повідомив Шаблієнко.

Потерпілі дісталися до найближчого поста ДАІ при в'їзді в Одесу, на якому повідомили про подію.
"Співробітники ДАІ почали надавати першу допомогу, оперативно доставили постраждалих в медичний заклад. Жінка, на жаль, померла. Чоловік живий, йому надана медична допомога", - додав представник міліції.

"Встановлено підозрюваних і зараз наш оперативний блок спільно з прикордонниками вживає всіх заходів щодо їх затримання", - повідомив Шаблієнко.

Нагадаємо, 13 січня бойовики влучили в рейсовий автобус, завдавши артилерійський удар з боку Докучаєвська в сторону блокпосту українських правоохоронців у районі Волновахи. Кількість жертв трагедії під Волновахою становить 12 осіб.

Обстріл пасажирського автобуса у прокуратурі Донецької області розслідують як терористичний акт.

Добавлено: 15-01-2015, 13:00
0
0

Похожие публикации


Наверх