онлайн казино Украины

КМДА перетворилась на «гестапо» опозиції: факти катування у свободівській КМДА

КМДА перетворилась на «гестапо» опозиції: факти катування у свободівській КМДАПродовжують не вщухати пристрасті за євроінтеграційними кроками так званого «Євромайдану». Більшість євромайданівців переконані, що свободу можливо досягти лише шляхом кровопролиття та жорстокості.

Представники опозиційних партій, до речі, не відійшли набагато кроків від протестуючих на Майдані Незалежності! Вони самі починають чинити беззаконня у приміщеннях державних установ, які за своєю суттю, повинні навпаки захищати та відстоювати інтереси громадян.

На днях, у приміщенні КМДА, євромайданівці затягли до підвалу та жорстоко побили так званого «неугодного» ЇМ молодика, який просто проходив повз з усмішкою на обличчі. Може ВОНИ створили собі так зване «гестапо» в приміщенні Київради, задля покарання «негідних», на їх погляд, громадян?
Закатували, зламали щелепу, руку. Потрібна термінова операція Яременку Володимиру, який на даний час перебуває в 12 лікарні м.Києва на 5-му поверсі. Залякані медики, батьки не повідомлені про інцидент, і тільки дівчина хлопця намагається всіма силами йому допомогти.
Викрадають людей, катують, чинять самосуд. І що ж цікаво далі? Що чекає нас у прийдешньому році?

Ввечері, 28 грудня опозиційники обікрали 60-річного пенсіонера, жителя міста Броварів Київської області, який заявив, що в приміщенні Будинку Профспілок йому заподіяли тілесні ушкодження та відібрали 4,7 тис. грн. пенсії. Чоловік вже написав заяву до Шевченківського РУГУ МВС України в м.Києві, по факту скоєного рай управлінням порушено кримінальну справу за фактом скоєння злочину за ч.1 ст.186 КК України «грабіж». Не можна залишатися байдужими до таких, відверто бандитських, кроків наших співвітчизників.

Фактично фашистські кати окупували адмінбудівлі в центрі столиці, під прикриттям народних депутатів від ВО «Свобода» Галевея та Іллєнка.
Хочеться відверто звернутись до керівників та духовних «наставників» «Євромайдану» та переконливо наголосити на неприпустимості поширення беззаконня і негуманних дій з боку їх представників. Зрештою намагаємося ж дотримуватись Європейських демократичних принципів!

Добавлено: 31-12-2013, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх