онлайн казино Украины

Оголошеного в міжнародний розшук українського журналіста затримали в Росії

Оголошеного в міжнародний розшук українського журналіста затримали в РосіїУ Москві затримали журналіста української газети "Слов'янські новини" Валентина Халецького, якого розшукувало МВС України.
"Валентина Миколайовича Халецького затримали напередодні. Він перебуває в міжнародному розшуку. Відповідний запит подано управлінням з боротьби з організованою злочинністю міста Києва МВС України. Також є пакет необхідних документів і постанова суду", - розповів черговий офіцер відділу внутрішніх справ московського району Дорогомілово.

Точну причину оголошення журналіста в розшук називати він відмовився. Поліцейський тільки додав, що Халецького затримали за ініціативою української сторони, і російські правоохоронні органи не мають до нього претензій.

Поки що журналіст перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, де чекатиме на прибуття українських правоохоронців, які будуть займатися його екстрадицією.

Валентин Халецький акредитований не менше одного року при МЗС Росії від української газети "Слов'янські новини". Він є автором багатьох статей про необхідність інтеграції України з країнами пострадянського простору. Також журналіст є автором поширеної в інтернеті "Хартії возз'єднання народу Росії, України та Білорусі", метою якої є створення конфедеративного міждержавного союзу трьох держав.

Добавлено: 18-12-2012, 12:28
0
0

Похожие публикации


Наверх