онлайн казино Украины

У Єгипті обстріляли прихильників опозиції: 9 осіб постраждало

У Єгипті обстріляли прихильників опозиції: 9 осіб постраждалоЧергова сутичка між прихильниками і противниками президента Єгипту Мухаммеда Мурсі, в результаті якої постраждало щонайменше дев’ять осіб, відбулась центральній площі Каїра Тахрір.
Прихильників опозиції нападники обстріляли з вогнепальної зброї і закидали пляшками із запальною сумішшю. Внаслідок цього на площі виникла невелика пожежа. Довкола були поліцейські автомобілі, проте невідомо, чи брали участь у зіткненнях правоохоронці.

15 грудня має відбутися референдум з питання ухвалення нової конституції. Призначення дати голосування по основному закону викликало різку критику політики президента Єгипту з боку опозиційних сил, які вважають нову конституцію такою, що "не відповідає інтересам єгипетського народу", а дату референдуму - передчасною.

До слова, президент Єгипту скасував конституційну декларацію, яка розширює його повноваження. Про таке рішення оголосили за підсумками зустрічі Мохаммеда Мурсі з лідерами політичних рухів країни.

Добавлено: 11-12-2012, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх