онлайн казино Украины

Людмила Мазурок: Міліція не шукала вбивцю, а повісила все на Ярослава

Людмила Мазурок: Міліція не шукала вбивцю, а повісила все на ЯрославаУ першому телеінтерв'ю дружина підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка висловила свою думку про те, що її чоловіка вбили.

"Я думаю, що його вбили. Він не взяв провину за те, чого він не робив. І тому його прибрали!", - заявила Людмила Мазурок в інтерв’ю ТСН.

За її словами, в Ярослава був такий характер, що чужого злочину на себе він не взяв би.

"Він ніколи не скаже на чорне, що це біле. Він завжди говорив правду в обличчя", - додала вдова підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка.

Жінка припускає, що самогубство було інсценоване і це могло бути вигідним правоохоронним органам.

"Вони з самого початку чомусь не шукають вбивцю, а все повісили на мого чоловіка!", - поскаржилась Людмила Мазурок.

"Ярослав не міг так вчинити зі мною та донькою. Він був дуже сильною людиною, він би не покінчив життя самогубством... Ніколи б цього не зробив! Тому що він любив, цінував нас, особливо сильно любив свою дочку", - зазначила вона.

Водночас Людмила Мазурок припустила, що Ярослава могли змусити застрелитись, шантажуючи дочкою або іншими психологічними тортурами.

До слова, як запевнив глава МВС України Віталій Захарченко, у слідства достатньо доказів того, що Ярослав Мазурок вчинив самогубство, так як на його тілі є вхідний отвір кульової рани з правого боку голови і сліди від пострілу з пістолета на руці.

Добавлено: 28-11-2012, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх