онлайн казино Украины

Охоронець з "Каравану" не впізнав Мазурка на фото

Охоронець з "Каравану" не впізнав Мазурка на фотоЗа словами чоловіка, якому відомі свідчення головного свідка у справі вбивств у "Каравані" Павла Феденкова, охоронець не впізнав у Мазурку людину, яка в них стріляла.

Чоловік, який відмовився називатись, розповів, що Феденкова викликали на упізнання, однак сам труп Ярослава Мазурка йому не показали, а лише фото трупа з моргу. На цих фото Феденков стрільця не впізнав.

"Ні, він його не впізнав... Коли йому показали фотографії, він сказав слідчому, що це не та людина, яка в нього стріляла", - зазначив інформатор і додав, що Феденков упевнений в цьому на 100%, і сказав про це слідчому, але протоколу не було.

Напередодні, коли тіло було ще в моргу, газети вже сповістили, що Феденков його впізнав. Жінка, яка відчинила журналістам двері квартири Феденкових, обурювалась.

"А хто ж сьогодні написав неправду, що він вже упізнав, що це точно Мазурок?", - питала жінка. Тоді вона розповідала, що головному свідку навіть за тиждень не показали тіла Мазурка, проте вже повідомили, що він зробив свою, вигідну слідству справу.

До слова, у першому телеінтерв'ю дружина підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка висловила свою думку про те, що її чоловіка вбили.

Добавлено: 28-11-2012, 11:39
0
0

Похожие публикации


Наверх