онлайн казино Украины

Киянин: У наших гаражах підозрюваний Мазурок ховатись не міг

Киянин: У наших гаражах підозрюваний Мазурок ховатись не міг Власник одного з гаражів поблизу місця, де знайшли тіло Ярослава Мазурка, спростовує версію про те, що підозрюваний у вбивствах в "Каравані" міг там переховуватись.

"У наших гаражах чужинцю ховатися неможливо. У нас ведеться постійне відеоспостереження, працюють 20 відеокамер. Високий паркан (більше двох метрів), поверху є колючий дріт. І є фізична охорона, яка спостерігає за відеокамерами і вночі постійно робить обхід по периметру", - заявив власник одного з гаражів киянин Олег.

"Що стосується гаражів, якими рідко користуються власники, то на них висять замки, і охорона також перевіряє їх цілісність. Якби якийсь гараж виявився відкритим, підняли б тривогу. До того ж ми самі, власники, знаємо один одного в обличчя, так що чужого відразу б помітили, тим більше Мазурка, чиї портрети висіли скрізь", - додав він.

До слова, Геннадій Москаль із депутатським запитом звернувся до генерального прокурора Віктора Пшонки щодо необхідності витребувати з МВС справу про вбивства охоронців в "Каравані".

Подробиці розслідування резонансної справи у темі "Вбивства у "Каравані".

Добавлено: 13-11-2012, 11:49
0
0

Похожие публикации


Наверх