онлайн казино Украины

Солдат покінчив з життям після десяти днів в армії

Солдат покінчив з життям після десяти днів в арміїУ 79-й Миколаївській окремій аеромобільній бригаді після десяти днів служби загинув, випавши з вікна третього поверху, солдат-строковик.

За словами прес-секретаря прокуратури з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Південного регіону України Павла Аксьонова, можливою причиною загибелі молодого солдата стало те, що його викрили у крадіжці телефона в товариша.

Ймовірно, 19-річний солдат не мав наміру здійснювати крадіжку, а просто взяв телефон, щоб подзвонити. Не йшлося ні про зброю, ні про гроші, а про якусь дрібницю з особистих речей.

Аксьонов повідомив, що після розголосу непорозуміння з телефоном хлопець почав сильно переживати. Незабаром він опинився біля вікна третього поверху будівлі казарми у своєму підрозділі і впав вниз, одержавши травми, не сумісні із життям.

"Можу лише припустити, що психологічно він не витримав того, що про його провину дізналися товариші по службі. Він тільки жити починав, і таку дурість зробив. Лише 10 днів тому його було призвано до частини з Дніпропетровської області", – додав Павло Аксьонов.

Перевірку у справі веде прокуратура Південного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері. Як відзначають у прес-службі прокуратури, фактів дідівщини у частині не фіксувалося.

До слова, у приміщенні міського суду Першотравенська Дніпропетровської області під час служби застрелився 22-річний сержант міліції дніпропетровського спецпідрозділу "Грифон".

Добавлено: 23-10-2012, 12:50
0
0

Похожие публикации


Наверх