онлайн казино Украины

Оголошення про розшук Мазурка позривали з його будинку

Оголошення про розшук Мазурка позривали з його будинкуЗ будинку підозрюваного у вбивстві охоронців з ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка зникли оголошення про його розшук.

Оголошення про розшук підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка зникли на столичній вулиці Полковій, де він жив. На стінах біля дверей під’їзду залишились повідомлення про збори агрокомбінату.

"Уже з тиждень, як вони пропали. Я до цього діла не маю. Не знаю, хто позривав. Може, вітер із дощем", - розповіла двірник, яка працює на цій вулиці.

Нічого нового не може сказати і 38-річний Микола Бортнік, який живе в цьому будинку.

"Працюю в нічну зміну, тому сусідів бачу тільки по вихідних. Ярослава не знав, його жінку бачив кілька разів. Усі розказують, що вони нічим не вирізнялися, були дуже спокійні. Бувають такі сусіди, що живуть на першому, а ти на останньому — і все про них знаєш, бо люблять поговорити. А є такі, що гроші постійно збирають то на ремонт, то на домофон. Але це не про Мазурків. Вони непримітні", - розказав він.

Нагадаємо, дружина Ярослава Мазурка, якого підозрюють у вбивстві охоронців у ТЦ "Караван", Людмила розповіла, що у її чоловіка на момент вбивства є алібі.

Добавлено: 23-10-2012, 12:49
0
0

Похожие публикации


Наверх