онлайн казино Украины

Фізіономіст припустив, що у "караванського стрільця" є двійник

Фізіономіст припустив, що у "караванського стрільця" є двійникКілька днів тому фізіономіст Леонід Золіс допускав, що убивця з "Каравану" і підозрюваний Ярослав Мазурок у молодості в однокласниках – одна людина, проте зараз, коли з'явилися нові фото Мазурка, сумнівів поменшало.

"Тут очевидно, якщо ви спитаєте самі себе, чи схожі ці люди – очевидно, що схожі. Але справа в тому, що існують двійники в природі", – припустив фізіономіст.

На думку екс-заступника керівника УБОЗ Київської області Сергія Лисенка, люди, які не впізнають у своєму сусіді вбивцю можуть просто боятися.

"Знаючи здатність до фізичної розправи, просто бояться помсти якоїсь. Бабусі чи звичайні громадяни природно більше за все хвилюються за себе", – додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат Василь Горбаль, який був партнером Бакая по бізнесу, переконаний, що не бачив Мазурка в числі охорони екс-глави ДУС.

"Ігор Бакай завжди наймав охорону за договором в офіційних структурах. Крім того, у мене відмінна зорова пам'ять, я не пам'ятаю такої людини серед його особистих охоронців, як і інших відомих людей. Хоча у нього і у інших могли бути структури, в які я міг і не потрапити", – запевняє Горбаль.

Добавлено: 8-10-2012, 12:47
0
0

Похожие публикации


Наверх