онлайн казино Украины

У Кременчуці п’яний міліціонер розстрілював перехожих

У Кременчуці п’яний міліціонер розстрілював перехожихНа Полтавщині п'яний міліціонер, який не перебував на роботі, відкрив стрілянину по трьох чоловіках.

Прокурор Кременчука Тимофій Кодола розповів, що до чергової частини міліції з хірургічного відділення першої міськлікарні надійшло повідомлення, що до них з вогнепальними пораненнями доставлено двох місцевих мешканців.

Як розповіли постраждалі, коли вони проходили в районі площі Незалежності в центрі міста, то побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне, а один із чоловік цієї компанії нагрубіянив їм. Один із потерпілих повернувся, аби уточнити, чи йому було адресовано висловлювання, а у відповідь міліціонер почав стрілянину із пістолета, що стріляє гумовими кулями.

"Постраждалі кажуть, що у одного чоловіка 4 поранення. Другий, – закривши обличчя руками, кинувся на того, хто стріляв, і також одержав 4 кулі. Третій з цієї компанії не постраждав. Коли чоловіки намагалися дати відсіч стрілкові, той кинувся бігти і побіг до міськуправління міліції, де сховався", – відзначив прокурор.

Нагадаємо, вчора у столичному ТРЦ "Караван" грабіжник вбив трьох охоронців, ще один поранений. На вулиці Луговій у торговому центрі злочинець стріляв в співробітників приватної охоронної компанії з вогнепальної зброї.

Добавлено: 28-09-2012, 12:18
0
0

Похожие публикации


Наверх