онлайн казино Украины

У міліції – нові подробиці про вбивцю із "Каравана"

У міліції – нові подробиці про вбивцю із "Каравана"Від мешканців Києва до міліції надходять нові відомості щодо вбивці трьох охоронців у ТЦ "Караван".

"Є вже вісім повідомлень до київської міліції, у яких йдеться про те, що їм відомо, хто ця людина, що він схожий на якусь іншу людину. Вся ця інформація перевіряється", – розповів начальник управління зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук в ефірі 5 каналу.

Проте, за його словами, назвати хто ця людина на 100% можна буде тоді, коли "він буде затриманий і коли будуть проведені всі необхідні експертизи". Він також припустив, що у зловмисника були вагомі причини не зустрічатися із правоохоронцями.

"Імовірно, чоловік побоявся зустрічі із працівниками міліції... Працівники охорони супермаркету не повинні були проводити будь-які огляди, не просити його показувати кишені, а повинні були терміново дзвонити до міліції. Можливо, ця людина має проблеми із законом, може бути, зброя, яка була в нього, також "засвітилася" у скоєнні якихось злочинів", – додав Поліщук.

Новини по темі:

Адміністрація "Каравану" виплатить матеріальну допомогу сім'ям загиблих охоронців

Міліція встановила особу вбивці з "Каравану"

В інтернеті з'явилось повне відео інциденту в "Каравані" [Відео]

До речі, як пише "Новий регіон", екс-співробітник МВС Костянтин Стогній заявив, що вбивця з ТЦ дуже схожий на учасника розгромленого восени минулого року в Одесі бандитського угруповання російського кілера Аслана Дикаева.

"Зараз я дивлюся на два портрети... Чоловік, що стріляв, дуже схожий (я, звичайно, можу помилятися) на цього Шеметенкова. І все говорить про те, що людина типу Шеметенкова якраз могла скоїти це, тому що він дуже холоднокровно все це зробив: трьох людей застрелив, не роздумуючи"», – пише Стогній у своєму блозі на from-ua.com.

Стогній додав, що пластичний хірург, якому журналісти показали фото стрільця із мегамаркету та Шеметенкова, стверджує, що схожість - на 60-70%.

У міліції – нові подробиці про вбивцю із "Каравана"


Андрій Шеметенков

Нагадаємо, раніше виконавчий директор "Каравану" Олексій Тесленко повідомив, що столичний мегамаркет "Караван" обслуговує приватна охорона. Їм заборонено носити зброю.

До речі, Міністр зауважив, сек’юриті могли залишитися живими, якби не зробили помилки. Мовляв, під час затримання чоловіка попросили викласти на стіл вміст кишень, замість того, щоб обшукати його й вилучити предмети, які він міг застосувати. Відтак, МВС ініціюватиме підвищення вимог до підготовки співробітників приватних охоронних фірм.

Добавлено: 28-09-2012, 12:16
0
0

Похожие публикации


Наверх