онлайн казино Украины

ЗМІ: Вбивця з "Каравану", ймовірно, вже в Росії

ЗМІ: Вбивця з "Каравану", ймовірно, вже в РосіїДжерело в українських спецслужбах, близьких до слідства розповідає про нові подробиці про убивцю охоронців київського ТЦ "Караван", якого начебто бачили на політичних мітингах.

"Це явно не побутовий злочин, не нервовий зрив психопата. Вся поведінка вбивці, влучність стрільби, те, що він не відкрив стрілянину в залі, і навіть те, як він підбирав маршрут відходу – пішки, через парки – говорить про те, що ми маємо справу з людиною, яка пройшла спеціальну підготовку, кілером. Гільзи від його "Макарова", вилучені на місці, не проходять по гильзотеках українських силових структур. Немає його відбитків у кримінальній базі. Але людина, схожа на злочинця, ідентифікована на зйомках політичних акцій, зроблених зовнішнім спостереженням", – розповіло джерело "Российской газете".

Також слідчі пов'язують помилкове мінування київського вокзалу з цим злочином.

Є всі підстави вважати, що дзвінок про мінування зробив вбивця, щоб відтягнути частину міліції на цей виклик,
– каже джерело.

До речі, слідчі додають, що сигнал телефону вокзального мінера, за словами джерела, був втрачений саме на кордоні з Росією.

"Вбивцю вже потрібно шукати в іншому часовому поясі. Дев'ять з десяти, що він вже в Росії", – вважають слідчі.

Джерело уточнює, що українська сторона наразі неофіційно контактує з російськими колегами з цього приводу.

"Ми маємо справу з людиною відчайдушною, швидше за все, - тою, яка воювала. Залишається з'ясувати, чим він насправді займався і що робив на мітингах. Це на сьогодні головне питання, яке нас цікавить".

Нагадаємо, раніше виконавчий директор "Каравану" Олексій Тесленко повідомив, що столичний мегамаркет "Караван" обслуговує приватна охорона. Їм заборонено носити зброю.

До речі, Міністр зауважив, сек’юриті могли залишитися живими, якби не зробили помилки. Мовляв, під час затримання чоловіка попросили викласти на стіл вміст кишень, замість того, щоб обшукати його й вилучити предмети, які він міг застосувати. Відтак, МВС ініціюватиме підвищення вимог до підготовки співробітників приватних охоронних фірм.

Як пише "Новий регіон", екс-співробітник МВС Костянтин Стогній заявив, що вбивця з ТЦ дуже схожий на учасника розгромленого восени минулого року в Одесі бандитського угруповання російського кілера Аслана Дикаева.

Добавлено: 28-09-2012, 12:14
0
0

Похожие публикации


Наверх