онлайн казино Украины

"Аль-Каїда" закликала вбивати американських дипломатів

"Аль-Каїда" закликала вбивати американських дипломатівОрганізація "Аль-Каїда" в країнах ісламського Магрибу звернулась до мусульман з проханням вбивати або відсилати з країн американських дипломатів.

Заклик вбивати або відсилати дипломатів Сполучених Штатів “Аль-Каїда” розцінює як помсту за фільм про пророка Мухаммеда “Невинність мусульман”, повідомляє CNN.

Терористи ісламського терористичного угруповання, яке базується в Алжирі, натякнули і на теракти, які готуються в країнах Північної Африки. Вони мають стати відповіддю на фільм, який образив почуття всіх мусульман, розказавши “альтернативну історію” пророка Мухаммеда.

Напередодні, 15 вересня, більш впливовий підрозділ “Аль-Каїди” на Аравійському півострові виступив із закликом підпалювати американські посольства. За приклад терористи рекомендували взяти Лівію, в якій під час нападу загинув посол США Крістофер Стівенс.

Нагадаємо, сьогодні в аеропорту Кабула (Афганістан) смертниця в замінованому авто врізалась в пасажирський автобус з іноземними авіапрацівниками. За останніми даними, внаслідок теракту загинуло 12 людей. Терористи також назвали це помстою за фільм "Невинність мусульман".

До слова, мусульмани всього світу протестують через антиісламський фільм.

Добавлено: 19-09-2012, 11:07
0
0

Похожие публикации


Наверх