онлайн казино Украины

Українці врятували екіпаж корабля, що горів біля Нової Зеландії

Українці врятували екіпаж корабля, що горів біля Нової ЗеландіїПід час пожежі на новозеландському плавзаводі Amaltal Columbia першим на допомогу прийшов український морозильний риболовецький траулер "Іван Голубець".

Рано вранці 12 вересня за місцевим часом на новозеландському плавзаводі Amaltal Columbia сталася пожежа. Судно перебувало за 45 миль на північний схід від порту Літтлтон, Нова Зеландія, із 43 трьома членами екіпажу на борту.

Почавшись у кормовій частині в трюмі, пожежа швидко поширювалась кораблем і судно попросило про термінову допомогу. Першим на запит відгукнувся севастопольський ВМРТ "Іван Голубець". Він підійшов до майже повністю охопленого вогнем Amaltal Columbia.

Попри несприятливі погодні умови, спочатку українці забрали на борт свого корабля 39 рибалок. На судні Amaltal Columbia залишився капітан та ще 3 члени екіпажу, проте незадовго вони перейшли на новозеландський плавзавод Sun Discovery.

На той час, як стверджують очевидці, палаюче судно перетворилось на суцільну вогняну хмару. Під час нещастя ніхто не постраждав, охоплене полум’ям судно уже без моряків продовжувало дрейфувати.

До слова, вчора в Аравійському морі горіло судно з українцями на борту. Пізніше в МЗС повідомили, що українці, які були членами екіпажу Amsterdam Bridge, не постраждали.

Добавлено: 12-09-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх