онлайн казино Украины

Захист від грабіжників завжди під рукою))

Захист від грабіжників завжди під рукою))18 серпня за п'ятнадцять хвилин до закриття в ломбард «Гарант», що на вулиці Богунської в Чернігові, зайшли двоє хлопців. Один темний, інший - лисий, у нього були великі синці під очима, як у наркомана.

Поцікавилися у касира, чи приймають золото. Ірина попросила показати виріб, але вони розвернулися і пішли до виходу. Про щось порадилися на вулиці пару хвилин і повернулися назад. Обійшлися без масок, панчіх на голові і рукавичок.

- Підійшли до віконця з пістолетом і кажуть: «Зараз тут буде стрілянина!» - Каже Ірина. - Я подумала, що це жарт. А вони знову: «Давай сюди касу. І нікуди не натискай ». Ну, а я кнопочку натиснула.

Вони кричали мені: «Давай швидше, зараз міліція приїде».

Почали залазити через віконце, а я їм дулю показала. Мовляв, фіг вам, а не касу. Під рукою опинилася чашка, кинула її лисому в голову, та так, що осколки полетіли. Потім інший почав пробувати залізти. У руці у нього був пістолет. Справжній він чи ні, я не знала, тому швидко сховалася під стоп. Мужик почав стріляти.

По бавовні я зрозуміла, що це не справжній пістолет, а звичайний пневматик. Вилізла з-під столу, підняла стілець і почала бити грабіжника. Поки з одним боролася, інший витягнув газовий балончик і почав пирскати мені в обличчя. Я намагалася закрити віконце, але один з них схопив мобільний телефон, який повинні були інкасувати.

Відбувалося це все близько п'яти хвилин.

Йдучи, вони стукнули по віконечка рукояткою пістолета, розбили його і разів, напевно, з чотири пирснули балончиком в повітря. Відразу після їх відходу приїхала міліція.

У той момент Ірина дуже злякалася. А зараз згадує це з посмішкою. З роботи звільнятися не збирається. Та й сенсу немає. Каже, що таке може статися де завгодно - і на ринку, і в сигаретному кіоску.

Одного з нападників дівчина вже десь бачила. Швидше за все, він раніше заходив в ломбард. По всій території приміщення залишилися відбитки їх пальців.

У центрі громадських зв'язків УМВС області пояснили, що це справа розглядається як хуліганство. Дії, вчинені групою осіб, караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі до чотирьох років.

Почувши це, касирка здивувалася і набрала слідчого міськвідділу міліції, який веде справу. Він заспокоїв її, що це не так. І у міліції вже є підозри на певних людей.

- Непогано було б, якщо б у мене лежала бита. Я б відбивалася нею. Директор каже: «Іра, якби в тебе була бита, ти б вбила їх». Напевно, потрібно мати при собі хоча б газовий балончик, а краще все-таки біту, щоб напевно, - жартує Ірина.

Чи дадуть сміливою дівчині, яка всіма силами відбивалася від грабіжників, премію або хоча б висловлять вдячність? Андрій Кухар, директор, відповів так: «Це не ваше діло!».

Похожие публикации


Наверх