онлайн казино Украины

Учасниці Pussy Riot пропонують знятися для українського Playboy

Учасниці Pussy Riot пропонують знятися для українського Playboy
Згідно з інформацією російських ЗМІ, головний редактор української версії журналу Playboy Влад Іваненко запропонував учасниці Pussy Riot Надії Толоконниковій знятися для обкладинки журналу. Наразі переговори припинені, та в разі звільнення дівчини з-під варти найближчим часом, редакція сподівається відновити їх.

"Наші читачі активно користуються соціальними мережами, в яких дівчата з Pussy Riot є головними героїнями останніх місяців. Ми розглядаємо Надію Толоконникову як арт-діяча і вважаємо, що її поява на обкладинці "Playboy Україна" буде позитивно сприйнято аудиторією", – каже Іваненко.

Він переконаний, що на обкладинці журналу повинні з'являтися фото не лише красивих дівчат, а й активних учасниць громадського життя. До слова, журнал розраховує і на фотосесію з активісток руху FEMEN, та, за словами головного редактора, з ними складно вести переговори, бо вони "вони або їздять по світу, або їх затримує поліція".

До слова, нещодавно німецький щотижневий журнал Der Spiegel надрукував на обкладинці учасницю російської панк-групи Pussy Riot Надію Толоконникову. Фотографія дівчини супроводжується заголовком: "Путінська Росія: на шляху до диктатури чистої води".

Добавлено: 15-08-2012, 12:53
0
0

Похожие публикации


Наверх