онлайн казино Украины

ДТП в Криму: постраждали 17 людей

ДТП в Криму: постраждали 17 людей
На 11 кілометрі Московської траси, що біля Сімферополя, внаслідок зіткнення мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" з вантажним автомобілем "Газель" постраждало 17 осіб, зокрема, двоє дітей.

Мікроавтобус перевозив відпочиваючих з Кременчука (Полтавська обл). В результаті зіткнення з вантажівкою, обидва автомобілі вилетіли з проїжджої частини, а мікроавтобус впав на бік.

Повідомляють, що у Мерседесі було 15 пасажирів і водій, в "Газелі" – водій та пасажир. Травмованих доставили до різних медустанов Сімферополя, з них 13 – в лікарню швидкої допомоги № 6, двоє дітей – в республіканську дитячу клінічну лікарню, ще двоє постраждалих – у лікарні Сімферопольського району.

За словами ж головного лікаря міської лікарні № 6 Олега Стеблія, троє постраждалих – в реанімації, п'ятеро – в хірургічному відділенні, ще двоє – у відділенні загальної терапії.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі внаслідок ДТП постраждали 5 громадян України – учасників львівського музичного гурту Mirami. Всі вони були госпіталізовані з травмами легкої та середньої тяжкості.

Добавлено: 9-08-2012, 12:54
0
0

Похожие публикации


Наверх