онлайн казино Украины

Білорусам за "плюшевий десант" зачитали обвинувачення

Білорусам за "плюшевий десант" зачитали обвинувачення
Співучасників так званого "плюшевого десанту" Антона Суряпіна і Сергія Башарімова звинувачують у сприянні у перетині державного кордону Білорусі.

Про це повідомили у КДБ Білорусії.

За інформацією КДБ, справу порушено за фактом незаконного перетину 4 липня держкордону Білорусі підданими Королівства Швеції на легкомоторному літаку.

"За підозрою в пособництві у вчиненні вказаного злочину затримано громадяни Білорусі Антон Суряпін та Сергій Башарімов", - зазначили в КДБ.

В інтересах об'єктивного розслідування кримінальної справи і з'ясування всіх обставин порушення повітряного простору Білорусії та Литви, КДБ пропонує підданим Швеції, які взяли участь в організації та здійсненні незаконного переміщення через державний кордон, прибути до Мінська для участі в слідчих діях у якості підозрюваних, - заявили в КДБ.

У КДБ також зазначили, що "за результатами цих дій будуть прийняті остаточно відповідні рішення щодо білоруських громадян, які проходять у кримінальній справі".

Нагадаємо, затримали 16-річну дівчину за те, що вона сфотографувала плюшевого ведмедика з приклеєним гаслом на захист свободи слова.

Добавлено: 8-08-2012, 12:52
0
0

Похожие публикации


Наверх