онлайн казино Украины

Водій російського автобуса попросив вибачення у родичів загиблих

Водій російського автобуса попросив вибачення у родичів загиблих
Водій російського автобуса, який віз псковських паломників у Почаївську лавру, і потрапив в ДТП, приніс вибачення потерпілим і сім'ям загиблих в автокатастрофі, передають російські ЗМІ.

"Люди! Пробачте мене. Страшне горе прийшло у ваші родини з моєї вини. Я від відповідальності ховатися не буду, я дуже сильно себе караю, людина я віруюча і православний, прошу, вибачте мене!", — написав чоловік.

Лист надійшов до редакції одного з псковських ЗМІ.

Нагадаємо, зараз водій знаходиться в Чернігівському СІЗО. Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, ведеться слідство.

В даний час в Великих Луках городяни почали збір підписів для того, щоб водія повернули з України до Росії і вже тут з ним працювали правоохоронні органи.

Як ми повідомляли, аварія сталася рано вранці 7 липня. В автокатастрофі під Черніговом загинуло 14 людей, постраждали — 29. За попередніми даними МНС України, водій заснув за кермом. В результаті автобус вилетів на зустрічну смугу, з'їхав у кювет і перекинувся.

Добавлено: 12-07-2012, 12:23
0
0

Похожие публикации


Наверх