онлайн казино Украины

Боснійська пара 8 років тримала в полоні німецьку дівчинку

Боснійська пара 8 років тримала в полоні німецьку дівчинку17 травня правоохоронці заарештували подружжя Марінковичів – Міленка та Славойку – за незаконне утримання дівчинки з Німеччини та жорстоке поводження з нею.

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на місцеві ЗМІ.

За даними журналістів, 19-річна Карла протягом 8 років перебувала в рабстві. Її постійно били та погано годували.

"Вони її тримали під замком і не дозволяли їй ні контактувати з іншими людьми, ні ходити в школу. Її піддавали нелюдському поводженню і тортурам", – розповів офіційний представник поліції Адмір Арнаутович.

За даними місцевих журналістів, дівчинка приїхала до Боснії вісім років тому. Її мати – громадянка Німеччини – деякий час тому була заміжня за Міленком Марінковічем.

Дівчину звільнили з багаторічного полону після того, як один з місцевих жителів повідомив про неї в поліцію. Зараз дівчина в безпеці, однак в поганому психічному і фізичному стані.

Полонянку знайшли в найближчому лісі, де подружжя намагалися заховати її від влади. У цей момент дівчина важила всього 40 кг.

Один із сусідів стверджує, що бачив, як Міленко Марінкович впрягав дівчину у віз замість коня і бив її при цьому батогом.

  • 0
Добавлено: 28-05-2012, 12:51
0
162

Похожие публикации


Наверх