онлайн казино Украины

Район аварії літака SSJ-100 в Індонезії закритий для сторонніх

Район аварії літака SSJ-100 в Індонезії закритий для сторонніхІндонезійська влада закрила доступ в район гори Салак, де 9 травня зазнав аварії російський лайнер Sukhoi SuperJet-100, повідомляє індонезійська газета "Джакарта Глоб".

За даними видання, на таке зважились після того, як довколишні райони "окупували" продавці сигарет і продуктів швидкого приготування, оскільки в цьому місці збирається велика кількість людей, що спостерігають за ходом пошукової операції.

"Всі підходи до гори Салак перекриті", — повідомив газеті координатор пошукової операції з Національного агентства з пошуків і рятувальних операцій Кетута Парва.

Газета пише, що зараз в пошуковій операції беруть участь 512 людей, але ця кількість в найближчі дні поступово зменшуватиметься.

Поки пошукачам вдалося зібрати 27 мішків з рештками тіл загиблих. Проте вони відзначають, що кількість мішків не відповідає кількості знайдених тіл. Всього в цій катастрофі загинули 45 людей.

Нагадаємо, Sukhoi SuperJet-100 розбився в Індонезії 9 травня в ході демонстраційного польоту. На борту, за даними "Цивільних літаків Сухого", знаходилися 45 людей. Лайнер врізався в схил гори Салак на висоті 1,6 кілометра.

  • 0
Добавлено: 15-05-2012, 15:52
0
244

Похожие публикации


Наверх