онлайн казино Украины

У Москві машина заступника глави МВС протаранила "четвірку" і зникла

У Москві машина заступника глави МВС протаранила "четвірку" і зниклаСьогодні вранці в центрі Москви автомобіль зі спецномерами А100МР, рухаючись по зустрічній, протаранив ВАЗ-2104, після чого втік з місця ДТП. За словами потерпілого водія, співробітники ДАІ самі запропонували дати йому грошей.

У спільноті "Сині відерця", учасники якої виступають проти зухвалої поведінки водіїв з мигалками і спецномерами, стверджують, що автомобіль належить замглави МВС Віктору Кір’янову.

"Даішники пропонували мені гроші від себе. Вони кажуть: давайте ми оформимо, щоб по КАСКО вам все зробили. Сказали, що їм начальство доручило залагодити грошима", — розповів водій "четвірки".

Він стверджує, що відмовився від грошей. За словами постраждалого автомобіліста, аварію оформили як ДТП з невідомим учасником.

Блогери неодноразово викривали заступника міністра внутрішніх справ у їзді по зустрічній смузі. У квітні минулого року в інтернеті з’явилося відео, зроблене з салону автомобіля, в який мало не врізалася машина заступника голови МВС. Сирену водій включив лише в момент інциденту і продовжив рух.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 13:55
0
143

Похожие публикации


Наверх