онлайн казино Украины

У Росії тюремник на тротуарі збив 12-річного хлопця

У Росії тюремник на тротуарі збив 12-річного хлопцяВ Іркутській області Росії слідчі порушили кримінальну справу проти екс-співробітника ФСВП, який збив на тротуарі 12-річного хлопчика, повідомляє слідче управління СК Росії по Іркутській області.

Молодший інспектор відділу охорони однієї з колоній Іркутської області Сергій Хітинов, за даними слідства, на автомобілі Toyota не впорався з керуванням і збив 12-річного хлопчика, який повертався додому від сусідів.

Хітинов спробував сховатися з місця події, однак знову не впорався з керуванням і врізався в стовп на сусідній вулиці. Крім того, на місці ДТП, де Хітинов збив хлопчика, залишився номер його автомобіля.

Після аварії хлопчика направили в лікарню, він отримав серйозні травми. Хітинова звільнили з ФСВП. Про те, чи перебував він у момент аварії в стані сп’яніння, не повідомляється.

Інцидент стався в селищі Усть-Ординський 5 квітня пізно ввечері, однак відомо про нього стало тільки зараз. Справу за фактом події порушено за частиною 2 статті 264 КК РФ — порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів.

  • 0
Добавлено: 23-04-2012, 15:23
0
255

Похожие публикации


Наверх