онлайн казино Украины

МНС радить подбати про пожежну безпеку під час Великодніх свят

МНС радить подбати про пожежну безпеку під час Великодніх святНапередодні Великодня Головне територіальне управління МНС України у Львівській області нагадало священнослужителям та представникам церковних громад про важливість дотримання правил пожежної безпеки у релігійних спорудах.

Рятувальники радять після завершення Богослужінь повністю знеструмлювати будівлі та не залишати непогашені свічки у церкві. Про це йдеться у заяві начальника Головного територіального управління МНС України у Львівській області Сергія Дмитровського.

«Як показує практика, нерідко від необережного поводження з вогнем пожежі спалахують і у Божих храмах. Тому ще і ще раз звертаємося до Вас із проханням бути більш пильними і уважними при користуванні відкритим вогнем під час проведення служб. Не слід залишати у церквах непогашені свічки після завершення Богослужінь» , - сказано у зверненні

«Вкрай обережними необхідно бути і з різноманітними електричними гірляндами, якими прикрашають внутрішні конструктивні елементи церков, іконостаси та окремі образи. Використання різноманітних подовжувачів, з’єднання електричних дротів звичайною «скруткою» та використання у електрозапобіжниках так званих «жучків» можуть будь-якої миті призвести до виникнення масштабної пожежі!»

Рятувальники МНС наголошують, що «лише спільними зусиллями можна врятувати від руйнівної сили вогню велику культурну та історичну спадщину наших предків - Божі храми».

  • 0
Добавлено: 11-04-2012, 15:23
0
144

Похожие публикации


Наверх