онлайн казино Украины

На Донеччині п'яний школяр ножем порізав дівчині обличчя

На Донеччині п'яний школяр ножем порізав дівчині обличчяЗ міської лікарні № 3 в чергову частину Жовтневого райвідділу м. Маріуполя надійшло повідомлення про госпіталізацію 15-річної дівчини з різаними ранами обличчя і тіла. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка затримала підозрюваного в здійсненні цього злочину.

Про це повідомили у прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

В ході дослідчої перевірки працівниками міліції встановлені обставини отримання травм потерпілою.

"Компанія молодих людей, до складу якої входила і остання, купила і розпивала спиртне за місцем проживання фігуранта. Після чого між запрошеною гостею і 14-річним хазяїном виник конфлікт. У результаті він схопив кухонний ніж і наніс дівчині ножові поранення", - повідомили у прес-центрі.

Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей спільно із слідчим відділом Жовтневого райвідділу проводяться заходи з метою встановлення детальних подробиць інциденту. Оперативники з'ясовують причини і умови, що сприяли скоєнню злочину. Відносно підприємців, які продали спиртні напої неповнолітнім, приймаються жорсткі заходи. Також, відповідно до чинного законодавства буде проведена робота з батьками потерпілої і підозрюваного.

Нині порушена кримінальна справа за ст. 122 УК України - "Умисне середній тяжкості тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років. Відносно підлітка вибирається запобіжний захід.


Источник: http://gazeta.ua

  • 0
Добавлено: 3-04-2012, 13:11
0
191

Похожие публикации


Наверх