онлайн казино Украины

У Рівному 93-річна бабуся хотіла кинутися з вікна четвертого поверху

У Рівному 93-річна бабуся хотіла кинутися з вікна четвертого поверхуПро це повідомив капітан служби цивільного захисту, інспектор центру пропаганди УМНС в Рівненській області Дмитро Мельник.

До місця виклику терміново виїхали підрозділи обласного управління МНС, правоохоронців та працівників швидкої медичної допомоги. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники побачили на підвіконні четвертого поверху літню жінку, яка щомиті могла стрибну униз.

Не гаючи часу бійці МНС та правоохоронці піднялися на поверх та за допомогою підручних інструментів відкрили квартиру. За лічені секунди жінку зняли з підвіконня.

Як згодом вдалося з’ясувати, врятованою виявилася 93-річна власниця квартири, громадянка Уляна. Як пояснила старенька, проживає вона сама, час від часу навідуються родичі. На запитання рятувальників, що спонукало її піти на цей крок, жінка відповіла, що втомилася від такого існування.

На стільці біля ліжка було знайдено зошит з телефонними номерами усіх екстрених служб міста та родичів старенької. Працівники міліції зателефонували до родичів та повідомили про подію, що трапилася.


Источник: http://ogo.ua

Происшествия Украина
  • 0
Добавлено: 19-03-2012, 13:34
0
150

Похожие публикации


Наверх