онлайн казино Украины

В Сєвєродонецьк прибула українська гуманітарна допомога

В Сєвєродонецьк прибула українська гуманітарна допомогаСьогодні в Сєвєродонецьк у супроводі народних депутатів України Ірини Луценко та Марії Іонової прибув гуманітарний вантаж, який буде направлено мешканцям окупованих територій так званої "ЛНР".
Про це йдеться на офіційному сайті голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля.

Шість великовагових вантажівок привезли загалом 120 тонн продуктів, зібраних у Києві, а також Київській, Чернівецькій, Рівненській та Вінницькій областях. Це набори продуктів харчування — крупи, цукор, чай, олія, м’ясні та рибні консерви, печиво, згущене молоко, цукерки, фрукти тощо, — повідомив Москаль.

За словами народного депутата Ірини Луценко, гуманітарний вантаж для мешканців окупованих територій ніяким чином не пов’язаний з Мінськими домовленостями.

Це ініціатива Президента України, підтримана всіма областями, які хочуть, щоб люди на тому боці хоч трішки відчули атмосферу Новорічно-Різдвяних свят, — зазначає Ірина Луценка.

До Нового року ця допомога буде доставлена всім, хто її потребує на окупованих територіях. — каже Марія Іонова.

Наші співвітчизники, які стали заручниками бойовиків, відчують, що Україна не забула про них, — заявила нардеп Марія Іонова.

У Сєвєродонецьку гуманітарну допомогу перевантажать на інші автомобілі й відправлять на територію так званої "ЛНР".

Добавлено: 25-12-2014, 21:51
0
0

Похожие публикации


Наверх