онлайн казино Украины

Хто зацікавлений у побитті Тетяни Чорновол ?

Хто зацікавлений у побитті Тетяни Чорновол ?Напередодні стало відомо про прикру подію побиття журналістки Тетяни Чорновол. Й одразу пошли чутки про причетність до цього тих чи інших сил. Але, для того, щоб зрозуміти, кому це насправді було потрібно треба відкинути будь-які емоції та подивитись на цей факт тверезо. Почнемо з того, що в ситуації, яка зараз склалась в Україні навколо вступу до ЄС, яка супроводжується ретельною увагою іноземних спостерігачів, побиття відомої журналістки може бути вигідно лише лідеру «Батьківщини» А.Яценюку.

По-перше, це надає йому можливість поширювати брехливі чутки, що дискредитують владу на міжнародній арені, по-друге, це ще один з приводів, за відсутності інших, провести власну піар кампанію, по-третє, Тетяна Чорновол була єдиною особою на євромайдані, яка просувала слоган «Юлі-Волю», який аж ніяк не входить в політичні інтереси Яценюка, ну й по-четверте, Чорновол підтримувала «Батьківщина» на виборах у Львівській області, а тому Яценюк набуває іміджу лідера найбільш опозиційного до влади об’єднання «Батьківщина».

З цих причин Яценюк не зацікавлений у об’єктивному розслідуванні побиття Чорновол, що й пояснює його відмову підтримувати силами «Батьківщини» пікетування будівлі МВС України з приводу справи Тетяни.

Альона Кринична

Добавлено: 27-12-2013, 18:42
0
0

Похожие публикации


Наверх