онлайн казино Украины

Чому журналістів не пускають на Євромайдан

Чому журналістів не пускають на ЄвромайданІз наближенням новорічних свят перед організаторами Євромайдану постало закономірне питання, - як же утримати людей на вулиці, що запропонувати їм за відпрацювання «святкової понаднорми» та ким замінити ту більшість мітингувальників, які воліють провести свята у колі родини.
І рішення не забарилось. Спочатку, багато хто не помітив невеликих змін у контингенті революційної «братви», однак з кожним новим днем свіжо завербовані «штики» почали кидатися в очі все більше. Однак справжній інтерес до метаморфоз Майдану виник після того, як на територію табору мітингувальників після 24.00 перестали запускати журналістів.
От тут, як кажуть, і повилазило! Аби виконати норму по кількості людей, організатори Євромайдану встановили в районі Кільцевої дороги низку палаток, в яких записували всіх бажаючих підтримати протест. При цьому, до числа «волонтерів» потрапили всі проститутки, бомжі та щойно звільнені «урки», яких масово і десантували у центральну частину міста. Здалеку, звичайно, картинка не змінилася – ані Маккейн, ані Єврокомісари різниці не побачать – натовп є і слава Богу. А от для того, щоб приховати створені власноруч Содом і Гоморру від української громадськості та іноземних ЗМІ, і ввели заборону на відвідування журналістами табору.
За свідченням тих, кому все ж таки довелося узріти це пост апокаліптичне дійство, - маємо у центрі міста бордель, притон наркоманів і алкоголіків. Постійними п’яними потасовками вже нікого не здивуєш. Дійшло до того, що у декількох палатках з 24.00 до 07.00 відкрито працюють проститутки, які в силу великої кількості клієнтів та їх відповідного матеріального статусу вирішили працювати, так би мовити, з обороту – 200 гривень за годину пристрасті (от хто дійсно віддається справі!). Такими темпами Євромайдан скоро перетвориться на філіал венерологічного диспансеру!
А взагалі дивний спосіб боротися за свободу – обмежуючи права журналістів та незалежних ЗМІ, які прагнуть доносити суспільству об’єктивну й неупереджену інформацію. Залишається сподіватись, що після свят організатори майданівського табору самі розгонять свій балаган, бо інакше це зроблять мешканці центральних районів міста.

Добавлено: 24-12-2013, 14:31
0
0

Похожие публикации


Наверх