онлайн казино Украины

Революція чи фарс?

Революція чи фарс?Шикарне відео, розміщене на «Ютубі», де Клички разом з Палатним тихенько домовляються з «Беркутом» , що «ми трошки поштовхаємось для показухи, а потім розійдемось», вже набрало понад дві сотні тисяч переглядів (http://www.youtube.com/watch?v=Q8emf5Srrf0). Символічно, що відзняли цей показушний «договорняк» представники німецького телеканалу Німеччини, яка вважається основним лобістом боксера, що має посвідку на проживання в цій країні.
Перегляд відео яскраво свідчить про те, що уся Європа введена в оману Кличком, який інсценував нібито конфлікт з «Беркутом». Як наслідок, усі заяви і виступи європолітиків ґрунтуються на тій же інсинуації та їй подібних, де нібито бійки з Беркутом – продуманий наперед піар-хід.
На відео видно, як Палатний у кращих традиціях жанру 90х, у стилі бандитської «мурки» розкидає дешеві «понти» та домовляється з «мєнтами» за «братву». Але вражає не це, а цинізм. З одного боку Кличко закликає всіх йти на барикади та повалювати владу, навіть розучивши речівку «Героям Слава!», а з іншого – відкрито розповідає, що ми «тихенько поштовхаємся» для камер, а потім розійдемось.
Пане Віталіє! Ви вже визначтеся, будь-ласка. Якщо для вас Майдан є елементом дешевої показухи, як і «Героям Слава!», то відкрито заявіть про це! Бо з одного боку ви претендуєте на статус «лідера революції», яку роблять націоналісти, а з іншого в ефірі «Інтеру» ви розповідаєте, що націоналізм – це не ваше! А що ж ваше? Фірташ, від якого ви якось невпевнено відхрещуєтусь?! Який через вас вже в черговий раз хоче тихенько приватизувати Майдан та зняти з нього чергові «сливки»?!
І якщо націоналізм – це не ваше, то на що ви взагалі розраховуєте в 2015 році. На яку електоральну підтримку? Може Донбасу? Тоді ваше місце не на Майдані, а на мітингу в Маріїнському парку!!!

Добавлено: 13-12-2013, 17:44
0
0

Похожие публикации


Наверх