онлайн казино Украины

Акція «АлкоУДАР» або як Кличко споює молодь

Акція «АлкоУДАР» або як Кличко споює молодьРішення уряду щодо призупинення євроінтеграційних процесів в Україні було неоднозначно сприйнято різними прошарками населення нашої держави. Дійсно, хтось уже давно бачив себе у Європі, інші орієнтувались у бік східного сусіда, а комусь і зовсім байдуже до кого приєднуватись, аби гірше не було. У який би бік наша держава не рухалась, вочевидь, було б непогано, що зазначеним процесам повинно передувати, а потім і супроводжуватись різного роду інформаційні кампанії. Щоб керівництво України у доступних тезах могло пояснити населенню, що ми отримаємо, або втратимо у випадку приєднання нашої держави до Європи або «Митного союзу». Тоді б жоден з політиків не спекулював на зазначеній темі, а населення зрозуміло чого б вони хотіли.
Наразі важко сказати добре чи погано, що Україна призупинилась на шляху входження до ЄС. Але своїм, можливо непопулярним рішенням, керівництво держави дало привід різного роду політичним діячам обіграти його на свою користь. В даному випадку Віталій Кличко не є винятком. Про свої політичні амбіції на президентське крісло Кличко старший вже давно заявив. Тому рішення про призупинення входження України до Європи, його дуже порадувало, адже є ще один привід заявити про себе, а також використати хвилювання населення для власної популяризації.
Акція на Майдані Незалежності в Києві під назвою «Євромайдан» «УДАРівцями» була спланована заздалегідь. Осередки партії в регіонах вже давно проводили роботу з молоддю для організації масовки на головному майдані країни. Виникає питання чому молодь? Відповідь дуже проста. За парламентські вибори у 2012 році «УДАРівці» ще й досі не розрахувались з населенням, які агітували, були членами виборчих дільниць і таке ін. Тому минулорічні агітатори та і просто пересічні громадяни, дивлячись на організацію нових акцій, не поспішають до них приєднуватись, розуміючи, що їх просто знову «прокинуть». З молоддю все набагато простіше. Клички й досі є кумирами серед вітчизняних хлопчаків та дівчаток. До того ж, організація «УДАРом» виїзду до Києва, гарантує дуже багато приємних вражень. Починаючи з безкоштовної роздачі слабоалкогольних напоїв та закінчуючи можливістю безкоштовно відвідати столицю.
Вже давно відомо, що Клички є власниками компанії «Новые продукты» (колишній «Алкотрейд»), яка спеціалізується на виробництві дуже популярних серед молоді слабоалкогольних напоїв, в тому числі коктейлів «Шейк» та «Кримель». Крім того, компанія також випускає два різновиди горілки: «Старий друже», «Коштовна», а також 10 сортів «слабоалкоголки» та енергетичних напоїв.
З урахуванням власних потужностей спиртозаводів, а також те, що Клички на організацію «Євромайдану» не жалкуючи підпоюють молодь, можна з впевненістю заявити, що акція відбудеться. Але шкода тих батьків, чиї дійти сьогодні так і не повернуться додому, охмелілі ночуваьтимуть у буцегарнях, а що ще гірше прокинуться від сп’яніння на лікарняних ліжках з різного роду тілесними ушкодженнями.
Тому стає зрозумілим, чому саме в цей день біля офісу партії «УДАР» зібрався багатотисячний мітинг тих, хто проти щоб їх дітей, під благовидним приводом споювали в центрі міста, а також й ті, хто й досі не отримав гроші за парламентську кампанію у 2012 році, коли працювали на «УДАР». Хочеться вірити, що акції «УДАРу», та й сам Віталій Кличко більше не спекулюватиме на здоров’ї молоді та розрахується з повна за отримане ним депутатське крісло. Якщо ні, то було б непогано, що на дану проблему врешті – решт звернули свою увагу й правоохоронні органи.
То невже «АлкоУДАР» «рулить»!? Та чи потрібні нам такі жертви заради досягнення мрій боксера-політика?

Добавлено: 27-11-2013, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх