онлайн казино Украины

Політичний пасьянс від “Свободи”, або “не буде баба дівкою”

Політичний пасьянс від “Свободи”, або “не буде баба дівкою”В той час, коли на всеукраїнському рівні лідер “Свободи” Тягнибок заявляє про стрімке зростання електоральної підтримки його політичного об’єднання, чернігівські “свободівці” продовжують внутрішні війни, тупцюючи на одному місці. І лише у їхніх доповідях нагору в них все гладко. Зовсім як у доповідях керівництва Радянського союзу влітку 1941 року, де говорилось про “чисельні успіхи Червоної армії”, хоча насправді наші війська відступали по всіх фронтах…

Однак війна, слава Богу, залишилась в минулому, а нам потрібно думати про майбутнє. Для того, аби рухатись вперед, замало мати лише харизматичного лідера, необхідно підготувати збалансовану команду, яка чітко знає, що і як їй потрібно робити. Тож досить дивно виглядає позиція регіонального керівництва ВО “Свобода”, яке ніяк не може визначитись до кого – до красивих чи до розумних. Погодьтеся, без пояснення залишається рішення Лубенцова звільнити керівника міського партійного осередку Поліщука (як, до речі, ще більш дивним виглядало свого часу його призначення). Що це – покарання за невиконання партійних завдань чи банальний шантаж, намагання в такий спосіб спонукати його до більш щедрого фінансування партії? Тоді хотілося б більше дізнатись про нового очільника партійного осередку – Тамару Пославську: хто вона, чим заслужила таку довіру. За останні чотири роки це вже – 5-й керівник міського осередку, не рахуючи новопризначених голів віртуальних Новозаводської та Деснянської районних у м.Чернігові організацій. Незаперечним фактом залишається те, що в Чернігові під прапорами “Свободи” більше 10 активістів ніколи не збиралось, хіба що допомагали делегації з Прилук та Ніжина. Мені спадає на думку, що відповідальним за такий хід речей має стати саме обласний керівник. А, можливо, йому не потрібна сильна партійна структура в обласному центрі? Що як доведеться поступитись партійною посадою або ж, як мінімум, самому переїхати до Чернігова?

Тож можу констатувати – з такими друзями і ворогів не треба. А що буде, коли такі горе керівники прийдуть до влади, як вони тоді будуть ділити посади? І якщо зараз від їхніх міжусобних війн страждають лише партійні інтереси, то в майбутньому в цю боротьбу будуть втягнуті прості громадяни.

Добавлено: 12-11-2013, 19:03
0
0

Похожие публикации


Наверх