онлайн казино Украины

Новий фаворит А.Клюєв одержав запрошення відвідати Китай

Новий фаворит А.Клюєв одержав запрошення відвідати КитайНе знаю, який рівень у китайської розвідки, але, судячи з розвитку самого Китаю, можна уявити, що й вона працює на достатньо високому рівні. Мабуть до професійного рівня Моссаду їм не вистачає тільки багаторічного досвіду, проте аналізувати політичну ситуацію у Піднебесній вже навчилися.

Не встиг Сергій Клюєв оголосити про придбання ним за 146 млн. президентського «Межигір’я», а китайці вже прорахували на декілька кроків вперед і вирішили, поки «тепленький», «заарканити» брата нового президентського фаворита Сергія Клюєва – Андрія. Можливо хід дещо прямолінійний, але вірний.

Навіть сам Андрій Петрович мабуть не очікував такої шаленої популярності. Одна справа, коли до нього на прийом вже назбиралась величезна черга вітчизняних бізнесменів, політиків і «просто рєшал», з метою виторгувати невеликий клаптик землі поряд з президентом. До речі, ціни на місце у черзі такі, що вартість «Межигір’я» Сергій «відіб’є» за декілька місяців. Інша, коли до Андрія вишиковується черга представників найвпливовіших держав світову. В цьому сенсі йому може позаздрити будь-який український політик. Але варто застерегти Андрія, аби «не зловив зірку» і не обпікся, бо оточення президента дуже ревниве, особливо в питаннях визначення нових фаворитів. Це цілком природно, адже коли з’являються нові, списують старих – така сумна правда.

З іншого боку, якщо Клюєв зможе правильно вибудувати роботу із закордоном, що він вже демонстрував на прикладі Європи, то може не сумніватись, що він остаточно знищить всіх конкурентів. І тоді, можна буде говорити про братів Клюєвих у контексті втілення ними найамбітніших і політичних, і бізнесових планів.

Добавлено: 5-09-2013, 12:56
0
0

Похожие публикации


Наверх