онлайн казино Украины

Будівництво української «Рубльовки» реклами не потребує

Будівництво української «Рубльовки» реклами не потребуєСхоже, під Києвом назріває будівництво українського аналогу російського елітного селища «Рубльовка». Принаймні, такі висновки можна зробити зі слів Сергія Клюєва, який сьогодні на прес-конференції повідомив обставини придбання ним 100% компанії «Танталіт», яка, як відомо, володіє низкою об’єктів нерухомості на території резиденції «Межигір’я».

Зі слів Сергія Клюєва, сума контракту з придбання контрольного пакету корпоративних прав компанії «Танталіт», що орендує 127 га землі в селі Нові Петрівці, склала 146 мільйонів гривень та була придбана у донецького підприємця Ігоря Гуменюка.

На думку Клюєва, придбання землі і нерухомості неподалік від місця проживання Президента Віктора Януковича є вигідним капіталовкладенням, оскільки він збирається реалізувати на території «Межигір'я» великий інфраструктурний проект під робочою назвою «Нові Петрівці». Сергій Клюєв також повідомив, що перед підписанням контракту з придбання компанії, він провів зустріч з Главою держави від якого не отримав заперечень, а навпаки тільки схвалення такому сусідству.

Що ж, схоже брати Клюєви залишаються людьми, які забезпечуватимуть життєвий простір Віктора Януковича, а тому можуть розраховувати і на політичні дивіденди. Принаймні, у вищих політичних і бізнесових колах вже активно обговорюють тему політичного майбутнього Клюєвих в контексті повторення феномену братів Качинських.

Добавлено: 4-09-2013, 15:23
0
0

Похожие публикации


Наверх