онлайн казино Украины

Як партія УДАР до опозиційного мітингу готувалась

Всім добре відомо, що підготовка до будь-якої акції, а тим більш до опозиційного мітингу справа дуже важка і клопітна, відповідно потребує фінансової, фізичної та моральної підготовки.

Знаємо, що 18 травня опозиційні сили планували зібрати багатотисячні народні маси. Але для цього необхідно було підготуватися. Ось і вирішили народні депутати від партії «УДАР» довго часу не гаяти і напередодні акції - 17 травня, зібрати всі сили в кулак та перед тим, як завзято попрацювати на благо опозиційних ідей, гарно відпочити. Та й добре, що є в партії такий депутат як Паша Рябікін, який має у власності готельно-розважальний комплекс «Маячок» та ще в такому затишному місці в Києві як Жуків острів. А тут ще й ситуація гарна вийшла, не витримали напруженого сесійного тижня керівники партії В.Кличко та А.Палатний й полетіли 17 травня до Москви розслабитися та подивитися бій російського витязя О.Поветкіна, тим паче, що це наступний суперник Володі. Але це трохи інша історія.

Так ось, наші герої - народні депутати партії «УДАР»: Паша Рябікін, Віталік Чугунніков, Ярослав Дубневич, Рома Чернега, Валерка Іщенко, Коля Паламарчук, Ярослав Гінка та Андрюша Путілов вирішили, чому даром час витрачати, треба їхати відпочивати.

Як партія УДАР до опозиційного мітингу готувалась


Як партія УДАР до опозиційного мітингу готуваласьА щоб це все ж таки було щось схоже на виїзне засідання партії, запросили В.Ковальчука. Але ось біда, не пустила його дружина Олена на дорослу вечірку, бо знає чим це все закінчується (і правильно здогадувалась).
Хлопці відпочивати та ще й на кораблі та й самі, не повірю ви скажете. Я теж так сказав. І дійсно наші депутати не довго думали з цього приводу, а взяли запросили дівчат, але не депутатш, а трохи легшої поведінки. До кого звернутися, як не до однопартійця А.Палатного з його клубом «Ріо», де цього добра хватає та й погодив він вже це все діло.

Як партія УДАР до опозиційного мітингу готуваласьЗапросили наші депутати аж 10 дівчат. Чому так багато? Але ж ви подивіться на цих молодців!!! Кожному подавай як мінімум дві, а Я.Дубневичу, то й мабуть і 5 мало буде (його знайомі кажуть, що у нього аж слина тиче при вигляді красивого бюсту та ніг).
І поїхали відпочивати, дівчат вином та віскі пригощати. Що там було на кораблі, як писав один казкар, вам пером не описати, це треба бачити.
Добрі люди дали декілька фотографій. З етичних міркувань (аби їх дітям не було соромно в школі за батьків) обличчя наших обранців заретушую.

Як партія УДАР до опозиційного мітингу готувалась


Не по кайфу нашим депутатам секс-оргію влаштовувати десь в тихому залівчику Дніпра. Треба проплисти так, щоб всі бачили. Наказали капітану «Вікторії» їхати під усіма мостами на Дніпрі, що є в Києві. І все рівно, що під окремими з них проїзд заборонений, і це може завдати шкоди як людям на кораблі, так і інженерним спорудам мосту. Паша Рябікін знає все про транспорт та річки (працював колись в міністерстві транспорту), і нічого йому вказувати, де можна плавати, а де ні.

Йшла № година «відпочинку», всі задоволені, все по кайфу, лише сидів один сумний Коля Паламарчук. Спитаєте дівчата не сподобались? Та ні. Все на багато банальніше. Коля здоров’я оберігає, не можна йому такі стреси серцю влаштовувати, недавно переніс операцію на ньому і лікарі сльозно благали не нервувати (як же понервуєш, коли хлопці розважаються, пиячать, гуляють, а ти трутнем сидиш).

Наші герої, так на відпочивалися, що завдяки їм наприкінці корабель із красивого, затишного ресторанчику перетворися на звичайну забігайлівку, де, вибачте за подробиці, все було побито, «обригано» і т.п. Але мабуть Паша свого не втратив та виставив однопартійцям значний рахунок за «погуленьки».

А що з дівчатами та хто це все оплатив? Та все дуже просто. Хлопці порадились та й вирішили: у кого найбільше текла слина та хто сидів трутнем хай і платить. Тобто Я.Дубневич та М.Паламарчук.

Можна це все прочитати та посміятися. Але кажуть не було б це так все смішно, як би не було все так печально.

Все далі більше замислюєшся, кого ж ми обрали і куди вони нас з вами заведуть???

Добавлено: 29-05-2013, 16:19
0
0

Похожие публикации


Наверх