онлайн казино Украины

Від Луценка вимагали відмовитися від операції

Від Луценка вимагали відмовитися від операціїПрес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган стверджує, що керівництво Менської колонії вимагало від ув’язненого екс-міністра Юрія Луценка відмовитися від операції.
Як повідомляє Gazeta.ua, за словами Лариси Сарган, адміністрація колонії і начальниця медчастини колонії №91 Світлана Волкова вимагали від Луценка підписати відмову від лікування та проведення операції.

"Вимагаючи підписати акт відмови від лікування або ж погодитись на чергове обстеження у Чернігівській обласній лікарні, тюремники не очікували згоди Луценка на операцію. Однак Луценко написав заяву, але виключно на лікування у приватній клініці "Оберіг", яка погодилася лікувати, провести операцію, і головне утримувати його на післяопераційний період, що дуже важливо через складність операції, яку йому мають зробити", - повідомила вона.

Прес-секретар наголосила, що Луценку не можуть заборонити лікуватися у тій клініці, яку він обрав.

"Луценко за законом має право звернутися до будь-якого лікаря у будь-яку клініку за свій рахунок. Це встановлено законом. Тому, ми сподіваємося, що пенітенціарка вже нарешті має на це погодитися", - додала вона.

Сарган припустила, що операцію можуть провести вже після Нового року.

Нагадаємо, вчора у Державній пенітенціарній службі повідомили, що ув’язнений екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко погодився на операцію від якої раніше відмовлявся.

Добавлено: 27-12-2012, 12:02
0
0

Похожие публикации


Наверх